Contact Twitter Facebook LinkedIn

Margot Nieuwold

Margot Nieuwold - Foto

Mijn naam is Margot Nieuwold, mijn passie is om de vertaalslag te maken van doelen van de organisatie naar een passend en geslaagd evenement. Ik ben gevestigd in Naarden vlakbij Amsterdam in ’t Gooi.

Naast een universitaire studie Bedrijfskunde aan Universiteit van Nyenrode heb ik ook de opleiding Facility Management/Hospitality Management in Rotterdam afgerond. Daarna ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven, op zowel inkoopfuncties als in de functie van organisatieadviseur.

Het vak van freelance event professional bleef me echter trekken, daarom ben ik in 2010 gestart als freelancer om de combinatie te kunnen maken tussen klanten begeleiden, adviseren en werkzaam te zijn binnen de evenementenbranche. En daarmee mijn passie en kennis en kunde te kunnen combineren.

Mijn kracht ligt in het organiseren, het aanvoelen van wensen en snel inschatten van de situatie. Daarnaast kan ik me goed verplaatsen in anderen en in wat er speelt in een organisatie, mede dankzij mijn werkervaring en achtergrond in het bedrijfsleven.

Zoekt u iemand die haarfijn aanvoelt wat u of uw organisatie belangrijk vindt en wat de speerpunten zijn van uw bijeenkomst of evenement? Dan bent u volledig aan het juiste adres. Het maken van de vertaalslag van uw wensen naar een optimaal uitgevoerd evenement/bijeenkomst is me op het lijf geschreven.

Margot wordt door anderen beschreven als een professional, met oog voor detail en een organisatorisch talent.