Contact Twitter Facebook LinkedIn

Referentie

Margot is één van onze vaste freelancers, die wij in drukke tijden bij ons op kantoor inzetten. Wij werken graag met haar samen vanwege haar enthousiasme en daadkrachtige aanpak. Ze denkt mee met de opdrachtgever, ontzorgt en adviseert hen.

Zowel in de voorbereiding als tijdens de uitvoer zorgt Margot voor structuur en rust. En dat altijd in goede samenwerking met alle partijen die betrokken zijn bij de organisatie. Margot benadert iedereen altijd met een lach, en daardoor komt ze altijd tot het beste resultaat!
Josine Lixon-Verbeek, Operationeel Manager bij Dechesne & Boertje Eventmarketing

Referentie

Voor de organisatie van ons 25 jarig jubileum hebben we op advies Margot ingehuurd, om ons te adviseren en begeleiden bij de organisatie.

Meest belangrijke was dat er een goede georganiseerde lijn en comfortabel tempo door het hele evenement verweven zat. Mensen hadden gelegenheid elkaar te ontmoeten/bij te praten en tegelijkertijd zaten er ook geen ongemakkelijke stiltes in het geheel. Deze belangrijke balans is alleen maar mogelijk door een gedegen voorbereiding en een hands-on begeleiding.

De innerlijke rust waarmee je artiesten ontvangt, overlegt met partymanagers en medewerkers instrueert, maar tegelijkertijd wel duidelijk je verwachtingen overbrengt is een talent. Jouw bijdrage aan ons evenement zowel op de dag als in de aanloop er naartoe zijn van wezenlijk belang geweest.

Oprecht wil ik je bedanken voor alle tijd, energie en liefde die je in ons lustrum hebt geïnvesteerd. Zonder uitzondering waren de aanwezigen super enthousiast en vol lof over ‘onze’ organisatie.

Luuk – Quaestor

 

Referentie

De kick-off van ons grootse evenement bestond uit een uitgebreid dag- en avondprogramma inclusief overnachting waaraan zo’n 170 personen aan zouden deelnemen. Daar komt een heleboel bij kijken. De invulling van het programma hebben wij zelf op ons genomen maar voor invulling van de laatste belangrijke elementen en voor de organisatie op de dag zelf hebben wij Margot ingeschakeld. Terugkijkend is dat één van de beste besluiten die we genomen hebben!

Margot voelde de sfeer die het evenement moest uitstralen goed aan en ze kwam met originele voorstellen om de laatste details van de dag in te vullen. We konden ook de organisatie van een aantal elementen uit handen geven: de DJ, vervoer van de gasten en de fotograaf om de avond vast te leggen. Alledrie pasten perfect bij de dag. We hadden het zelf niet beter kunnen regelen!

Margot is een professional op het gebied van organisatie. Ze heeft ons geholpen door alle afgesloten contracten (zoals hotel en cateraar) na te kijken en na te bellen. Ze stelde de juiste vragen ter controle of alles goed geregeld was. Het draaiboek konden we uit handen geven. Ook wat betreft haar eigen samenwerking met ons was ze transparant. Ze stemde met ons af welke taken wij en welke taken zij op zich zou nemen. Ze hield ons op de hoogte van het aantal uren dat ze had besteed binnen een afgesproken budget.

Gedurende de dag zelf heeft Margot in samenwerking met een collega alle gasten ontvangen, de tijdsplanning van het programma bewaakt, verschillende leveranciers ontvangen, vragen beantwoord en situaties die zich voordeden adequaat opgelost. Eigenlijk hebben we Margot niet zoveel gezien en dat is een goed teken! Het betekent dat het voor de gasten en verschillende partijen duidelijk was dat Margot de leiding had en dat zij voor alle vragen bij haar aan konden kloppen. Wijzelf konden optimaal van de dag meegenieten en zonder ons druk te maken over de organisatie.

Door de betrokken samenwerking met Margot is de dag gestroomlijnd verlopen en was het voor alle gasten een onvergetelijk evenement!

Rianne Dekker – Gaudium